Palvelumme

Inno-Keittiö on palvellut asiakkaitaan jo kymmenen vuotta. Niin suunnittelu- kuin asennusosaamisemme on tunnustetusti laadukasta. Tarkkuus ja toimitusvarmuus ovat toimintamme ydinarvoja ja asiakkaidemme arvostamia.

Asiakaspalaute on meille olennaista. Pitkät asiakassuhteet ovat meille tärkeitä ja kertovat onnistuneesta palvelusta. Panostamme siihen, että kokemus Inno-Keittiöstä on aina positiivinen!

Prosessimme

INSPIRAATIO JA KONTAKTI
Toiveissa uusi keittiö tai muu kalusteratkaisu? Tuo ideasi meille, tai tule meille ideoimaan. Suunnittelemme kanssasi juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.


SUUNNITELMA, TARJOUS JA TILAUS
Teemme tarvittavat mittaukset tai tarkistusmittaukset, joiden perustella ryhdymme suunnittelemaan sinulle sopivaa kokonaisuutta. Teemme käyttöösi 3D-piirrokset ja hahmotelmat, joiden perusteella sinun on helppo päättää, toteuttaako ratkaisu toiveesi. Kun suunnitema on mielestäsi valmis, saat meiltä heti tarjouksen.


TOIMITUS JA ASENNUS
Toimitamme kalusteratkaisut juuri sinulle sopivana ajankohtana. Halutessasi päästä helpolla, voit ottaa meiltä myös asennuspalvelun. Omat asentajamme huolehtivat siitä, että lopputulos on toivotun kaltainen ja viimeistelty.